CREATIVE MARKET

22:45

CREATIVE MARKET


Zdroj/Source: Creative Market
Musím se pochlubit. Minulý týden jsem si otevřela obchod na Creative Marketu. Mám tam zatím jen pár produktů, ale dnes byl můj grafický balík Thanksgiving vybrán Creative Market týmem do "Handpicked Illustration" sekce - jedná se o neustále obnovovaný výběr aktuálně absolutně nejlepších (podle Creative Marketu) produktů v dané kategorii.

A co je vůbec Creative Market? Jedná se o platformu, která sdružuje kreativce z celého světa, kteří jejich prostřednictvím nabízejí svou digitální tvorbu ostatním grafikům, a tak jim ulehčují život. Nejedná se jen fotografie a vektory, ale o opravdu širokou škálu produktů - od různých textur, mockupů, fontů, softwérových rozšíření (akce, brushe, palety, plug-iny etc. pro Adobe Lightroom, Photoshop, Illustrator) přes různé tiskové (brožury, CV, navštívenky, prezentace...), html (Bootstrap, Tumblr, Joomla, WordPress, Drupal...) i jiné šablony v různých formátech.

Pokud je grafika Váš koníček, nebo Vás živí, určitě jejich stránku navštivte. Každý týden totiž nabízí 6 freebies produktů ke stažení zcela zdarma + 1x měsíčně megabalík zajímavých produktů se slevou až 90%.


I would like to share with you good news.I have opened a shop on Creative Market last week. I offer only just few items right now but my graphic bundle Thanksgiving was selected by Creative Market team today and placed into "Handpicked Illustration" section. "Handpicked" content is a constantly refreshed collection of what Creative Market staff thinks is the absolute best of the recently uploaded products.

And what is Creative Market about? It is a platform for handcrafted, mousemade design content from creatives around the world. It offers to the customers not only photographs and vectors, but really a wide range of products - such as various textures, mockups, fonts, software add-ons (actions, brushes, palettes, plug-ins for Adobe Lightroom, Photoshop, Illustrator), templates (brochures, covers, CVs, presentations, magazines...), html themes (Bootstrap, Tumblr, Joomla, WordPress, Drupal...) and others in different file formats.

If graphic design is your hobby or job do not hesitate and visit their webpage. They offer 6 goods for free download each week and once a month a huge bundle of interesting products with up to 90% discount.

You Might Also Like

6 komentářů

Popular Posts / Populární

Like me on Facebook

SHOP