10 PLACES TO FIND AWESOME FEMININE STYLED STOCK PHOTOS FOR FREE

19:09

10 MÍST KDE NAJÍT KRÁSNÉ STOCK FOTOGRAFIE PRO ŽENY ZDARMA

10 PLACES TO FIND AWESOME FEMININE STYLED STOCK PHOTOS FOR FREE. Free downloadable cheat sheet included.

We live in a fast and visual world. The true is that you only have a few seconds to capture someone’s attention.  The photos can literally make or break your web, blog, presentation or social media accounts. The content is important  but face the fact that even your brilliant content could be easily buried by dull pictures. Most of us usually don't have time, skills, equipment, accessories or software to také and make technically and aesthetically perfect shots.  Thankfully there is a lot of places where you can get the styled photography for an affordable price or even for FREE. And I would like to share with you 10 of my favourite feminine styled stock photography sources in this post.


And where you can use these pictures? Oh, it could be quite a long list – for example:
· at you web or blog page – such es hero images, headers, footers, side bars,
· in your e-mails and newsletters
· presentation slides
· adds banners
· e-books, leaflets, magazines, brochure covers etc.



1. HAUTE CHOCOLATE
You have definitvely check the Haute Chocolate website of Rachel Rouhana. She offers a subscription service  - for 75 USD / 3 month you get the unlimited access to the stock library full of stylish and gorgeous photographs. If you sign up for the newsletter, you get a FREE photo pack + 2 additional photos every month.

2. WHITE HART DESIGN
I simply love the white, soft and clean look of stock photos by Lucie from White Hart design. If you subscribe to her page, you will receive 4 pics for free and another 3 every month.

3. SC STOCKSHOP
The SC Stockshop of Shay Cochrane offers amazing photos of top quality. They are not cheap but each image could be sold only 10x (a kind of exclusivity). She also offers seasonal images for a lower price and if you sign up for the newsletter you get 1-3 pictures every month for FREE.

4. TWIGY POSTS
Twigy Posts is also one of my favourites. She creates affordable beautiful stock photos & mockups that help small business owners achieve a cohesive look online.

5. HER CREATIVE STUDIO
Her Creative Studio of Sandra Manton Mills offers nice and simple stock photos with modern look. Subscribe for the monthly freebies at her site.

6. IVORY MIX
Do not miss the Ivory Mix site – after a free registration, you can grab A LOT of FREE stock photos there. They also offer a subscription service 10 USD/month.

7. STYLED STOCK SOCIETY
Another beautifully styled stock library that offers unlimited downloads of feminine images for your brand. It offers 3 different subscription plans - from 30 USD / 3 months to 75 USD / annual but you can also sign up for 10 free images + additional freebies.

8. KATE MAX STOCK
Another beautifully styled stock library that offers unlimited downloads of feminine images for your brand. It offers 3 different subscription plans - from 30 USD / 3 months to 75 USD / annual but you can also sign up for 10 free images + additional freebies.

9. UNSPLASH
Unsplash is a great place where you can find beautiful stock photos – and all of them are for FREE!  Not the classicc styled stock but their landscapes and flowers are great!

10. PINK POT
When you register at Chaitra's site, you get a welcome photo pack with nice pop-up colours for FREE.


...and last but not least if you subscribe to my newsletter you get also 3 nice stock images for FREE :-)

...and HERE you can download your promised "10 PLACES TO FIND AWESOME FEMININE STYLED STOCK PHOTOGRAPHY FOR FREE" cheat sheet containing all the sources I mentioned above.

This post includes some affiliate links. I only promote things that I love. Thanks for stopping by !:)



Žijeme v rychlém a vizuálním světě. Pravdou je, že máte k dispozici povětšinou jen pár vteřin, abyste zaujali. Fotografie tak mohou z velké míry stát za úspěchem/nebo neúspěchem Vašeho webu, blogu, prezentace nebo účtů na sociálních médiích. I sebelepší obsah může být bohužel pohřben neatraktivními obrázky. Většina z nás povětšinou nemá čas, schopnosti, nebo vybavení, abychom si mohli pořídit technicky dokonalé a esteticky přitažlivé snímky. Naštěstí je spousta míst, kde se dají sehnat pěkné stock fotografie za přijatelnou cenu, nebo dokonce ZADARMO. Ráda bych se s Vámi v tomto článku podělila 10 mích oblíbených zdrojů (tentokráte cíleno na ženskou část publika).

K čemu všemu lze tento druh fotografií využít? Možností je spousta, ale vyzdvihnu především:
·  použití na Vašich webech a blozích – jako obrazový materiál k článkům, postranní banery, banery pro záhlaví nebo zápatí
·  v e-mailech, newsletterech
·  na slidech v prezentacích
·  na reklamních poutačích
·  v e-knihách, brožurách, časopisech atd.


Pokud sám/sama nejste autorem fotografie, důkladně si před každým použitím vyhledejte a pečlivě pročtěte licenční podmínky daného snímku (abyste si ušetřily nejedny vrásky a také pro klid svědomí :-).


1. HAUTE CHOCOLATE
Určitě byste měli navštívit stránku Haut Chocolate patřící fotografce Rachel Rouhaně. Za členský poplatek 75 USD na 3 měsíce můžete získat přístup s neomezeným stahováním všech obrázků z její knihovny plné krásných a stylových fotografií. Pokud se přihlásíte k odběru newsletteru, dostanete balíček fotografií zdarma + 2 další každý měsíc. 

2. WHITE HART DESIGN
Moc se mi líbí fotografie Lucie z White Hart design pro svůj čistý vzhled, pastelové tóny a spoustu bílé. Pokud se zaregistrujete na jejích stránkách, obdržíte 4 obrázky zdarma + 3 další každý měsíc.

3. SC STOSKSHOP
SC Stockshop Shay Cochranové nabízí elegantní stock fotografie prvotřídní kvality. Nejsou nejlevnější, ale každá z fotografí je nabízena pouze v omezené edici 10 stažení, takže nebudete potkávat “své“ fotografie na každém kroku. Taky nabízí sezonní snímky v levnější cenové kategorii a pokud se přihlásíte na její stránce k odběru novinek, budete dostávat 1-3 fotografie každý měsíc ZDARMA.
dostanete balíček fotografií zdarma + 2 další každý měsíc. 

4. TWIGY POSTS
Twigy Posts je také jedou z mých oblíbených. Nabízí pěkné stock fotagrafie a mockupy za rozumnou cenu. Po registraci obdržíte několik snímků zdarma.

5. HER CREATIVE STUDIO
Moc sandry Manton Mills nabízí hezké a jednoduché a moderní stock fotografie. Přihlaste se k odběru jejího newsletteru a každoměsíčních freebies.

6. IVORY MIX
Nevynechejte ani Ivory Mix – po zaregistrování si tu můžete stáhnout několik desítek fotografií z FREE sekce. Můžete využít is systém předplatného 10 USD / měsíc, kdy dostanete přístup ke všem snímkům.


7. STYLED STOCK SOCIETY
Další krásná stock knihovna pro ženy. Nabízí 3 různé systémy předplatného (od 30 USD / 3 měsíce – po roční členství za 75 USD). Můžete se zaregistrovat zdarma a obdržíte 10 fotografií jako dárek.

8. KATE MAX STOCK
Nabízí jak individuální prodej, tak 2 členské plány (neomezený roční za 225 USD nebo 910 USD za 3 přístupy. Pokud se přihlásíte k odběru novinek, obdržíte 5 krásných snímků zadarmo.

9. UNSPLASH
Usplash je skvělým zdrojem fotografií – a všechny jsou ZDARMA! Nejedná se o klasický styled stock, ale jejich krajiny a květiny jsou úžasné a určitě pro ně najdete využití.


10. PINK POT
Moc sokud se zaregistrujete na Chaitřině stránce, obrdžíte na uvítanou balíček fotografií plných veselých barev zdarma.

...a pokud se přihlásíte k odběru mého newsletteru, taktéž obdržíte 3 pěkné fotografie ZDARMA :-)

... a TADY zdarma navíc ke stažení slíbený praktický seznam všech uvedených odkazů, abyste je měli pěkně pohromadě ( a po ruce)  

You Might Also Like

0 komentářů

Popular Posts / Populární

Like me on Facebook

SHOP